Hurtig levering
Gratis fragt

Blog

I dag hører man ofte om putterutiner, og at det kan hjælpe ens barn til at sove, hvis man har et fast ritual. I dette indlæg kan du læse om putterutiner, hvordan de konkret virker og hvorfor.

Timelange putninger, mange opvågninger og lange nætter med barnegråd, en følelse af frustration og magtesløshed. Sådan behøver det ikke at være! Her får du 5 hemmeligheder baseret på ekspertviden og erfaring, som kan få dit barn til at falde i søvn.

Viden kan være til stor hjælp for at forstå dit barn, hvordan det sover, og derfor også hvordan du bedst kan hjælpe dit barn med at falde i søvn. Her er #5 ting du bør vide om dit barns søvn.

Med et putteritual, fortæller du dit barn via handlinger og elementer, hvad der skal ske. Har du ikke læst vores sidste indlæg, så hop lige tilbage i indbakken og læs det, før du læser med her. I vores sidste indlæg, forklarer vi hvordan og hvorfor et putteritual virker. Med din øget viden, om hvad der er på spil og hvorfor, får du med dette indlæg konkrete værktøjer til, hvordan I kan lave et trygt putteritual, der virker hjemme hos jer.

I Nou Petit er vi stolte af vores samarbejde med organisationen Verdens Skove. De laver et helt fantastisk stykke arbejde for at bevare regnskoven og i samme ombæring passe på klima, dyr og mennesker, der er afhængige af regnskovene. Du ved det måske ikke, men du og jeg er faktisk også ret afhængige af regnskoven. Læs med herunder og find ud af hvorfor.

13. okt 2021

Ekspertudtalelse

Vi har inviteret Christina ind, for at lave en udtalelse om Nou Petit’s sovelamper, set ud fra hendes faglige synspunkt.

Vores mission er at give børn den bedste start på livet.

Er du nysgerrig på, hvad vi har gjort os af tanker i forhold til musiklamperne med Felix og Flora, så læs med her.

Vil du modtage tips og tricks til jeres putning?

Vi deler ofte ud af vores viden om søvn og giver dig tips og tricks til at gøre hverdagen nemmere. Hør også om nye aktiviteter i Nou Petit, lancering af produkter og meget mere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Privatlivspolitik